MEKIN SYÖMME HAPPY DOGIA


Olen Jaana Lähdesmäki, kolmen rottweilerin omistaja Kauhajoelta. Laumaan kuuluu 4,5 vuotias narttu Wuoksenwarren Caramel, 3 v uros Debijante's Bronx ja 1 v narttu Rott Power Cheer.
 
Treenaamme tokoa/pk-tottista, jälkeä ja hakuakin olemme kokeilleet. Myös näyttelyt kuuluu harrastuksiin ja Helsingin Maailmanvoittajanäyttelystä saatu JMV -14 titteli nuorelle Cheerille kuuluu kyllä ehdottomasti "kerran elämässä" kategoriaan!
 
Happy Dogin ruokaa kokeilin ensin n. vuosi sitten urokselle joka kärsi stressin aiheuttamasta ruokatorven tulehduksesta. Koira laihtui ja karva oli harmaata. Lääkärissäkäynnin ja mittavien verikokeitten jälkeen lääkäri suositteli todella vähärasvaista nappulaa jossa olisi vain kanaa/kalkkunaa ja perunaa. Happy Dogin sarjasta löytyi Africa joka oli tällainen ruoka. Hain säkin kokeeksi. Ruoka maistui todella hyvin, koira alkoi lihoa ja karva kiiltää.  Myös Karibik-ruoka sopii erinomaisesti tälle urokselle ja syötänkin näitä kahta ruokaa vaihdellen vuoronperään.
 
Kun pentu Cheer tuli taloon, oli selvää että se syö Happy Dogin Maxi Babya. Puolen vuoden iässä siirryttiin saman sarjan Maxi Junior-ruokaan. Nyt vähän reilu 1-vuotiaana se on kuvattu kyynäristään ja lonkistaan täysin terveeksi A/A ja 0/0, karva on kiiltävä ja koira on energinen ja voi hyvin!
 
Vanhimman nartun Caramelin kanssa taisteltiin pitkään paino-ongelman kanssa. Pentuajasta lähtien Caralle ei ole nappula sopinut, se kirputti takajalkojen sisäpuolelta karvat pois ja verikokeet osoitti sillä olevan pöly- ja varastopunkkiallergia. Pari vuotta meni sitten pelkällä barf-linjalla mutta lihominen oli ongelma.  Viime keväänä kokeilin sitten antaa Africa-nappulaa myös Caralle ja se on sopinut loistavasti! Iho ja turkki on kaunis, mitään allergiaoireita ei ole tullut ja koira on hoikistunut säilyttäen silti lihaksensa!
 
Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen tähän merkkiin ja voin suositella lämpimästi muillekin! Koirien ulkonäöstä näkee että ne voivat hyvin, ovat iloisia ja energisiä ja jaksavat harrastaa. Myös kaikilla on erittäin puhtaat ja terveet korvat, niitä ei tarvitse puhdistaa.
 
Mukava plussa on sekin että Anne-Marilta saa ruokaa ilta-aikaan ja viikonloppunakin jos hätä tulee :)
 
 

Minä sekä koiralaumani: Diivan ja Dion emä Mustantuiskun Okariina, ”Miina”, sekä omat kasvattini Eltempon Diiva ja Eltempon Dio.

MEKIN SYÖMME HAPPY DOGIA


Olen Pirkko Mäntylä, kolmen belgianpaimenkoiran, Miinan, Diivan ja Dion omistaja Teuvalta. Kasvatan hyvin pienimuotoisesti, kennelnimellä Eltempon. 

Harrastan koirieni kanssa mm. vapaana luonnossa liikkumista, sekä koiranäyttelyitä. Myös mätsäreissä ja muissa koiramaisissa tapahtumissa meihin voi törmätä. 

Olen käyttänyt koirillani Happy Dog ruokia noin 1,5 vuotta. Olen ollut tosi tyytyväinen ruokaan, kokeiltuani monia muitakin koiranruokamerkkejä aikaisemmin. Tuotteissa miellyttää mm. hyvä hinta-laatusuhde ja se että koirat syövät sitä ilolla. Hyvää on myös se että ne ovat  täysin lisäaineettomia. 

Suosikiksi ruuista on meille tullut Happy Dog NaturCrog Lammas & Riisi, sekä näin turkin lähdön aikaan Happy Dog Supreme Irland. Uroksella on nyt ollut kokeiltavana Happ yDog Supreme Sensible Toscana, joka on hyvä vaihtoehto kastroidulle koiralle. Kovimman karvanlähdön aikaan olen myös antanut muutaman viikon kuureina Happy Dogin Haarspezial raetta tehostamaan turkin kasvua.